Platforma online de testare si e-learning HS est unul dintre cele mai puternice instrumente de dezvoltare si consolidare organizationala.

Practic, intreg procesul de dezvoltare si integrare organizationala a noilor angajati poate fi gestionat simplu si eficient. Angajatul are la dispozitie toate informatiile necesare integrarii sale si dezvoltarii / actualizarii competentelor necesare obtinerii performantelor maxime in pozitia pe care o ocupa. De asemenea, puteti testa oricand cunostintele si abilitatile angajatilor prin modulul de e-testare. In acest fel veti avea urmatoarele BENEFICII:

  • Veti avea un control total asupra nivelului de cunostinte necesar fiecarui post in parte;
  • Accelereaza procesul de invatare in cadrul organizatiei;
  • Reduceti costurile cu testarea si instruirea angajatilor.

Organizatia este mapata si apoi virtualizata, iar pentru fiecare post vor fi virtualizate sub forma de cursuri si teste cunostintele necesare fiecarui post in parte. Astfel, fiecarei pozitii din organigrama ii sunt asociate competentele si informatiile specifice in asa fel incat fiecare angajat cu acces la platforma HS va avea asociate testele si cursurile specifice, facand testarea si dezvoltarea competentelor tehnice simpla, clara si la indemana, indiferent de locul in care se afla angajatii si de dispozitivele folosite.

In plus, managementul va avea lunar rapoartele despre stadiul proceselor de testare, invatare / dezvoltare si integrare a tuturor angajatilor.

Singurele cerinte sunt:
» conexiune la internet si
» un laptop / tableta / telefon / ebook reader cu facilitate de internet browsing.

1.      Teste de evaluare a competentelor 

 

Monitorizati in timp real nivelul de competente al angajatilor.
 
2.      Cursuri de dezvoltare a competentelor Cresteti nivelul de competenta a angajatilor pentru performante maximale.
 
3.      Curs initial de integrare organizationalaIntegrati cat ai usor, rapid, simplu si eficient noii angajati.
 
4.      Organigrama virtuala interactivaAccelereaza integrarea in echipa a noilor veniti.
 
5.      Retea sociala interna Angajatii socializeaza, isi consolideaza relatiile interne si colaboreaza mai usor pntru performante maxime.
 
6.      Certificari interne ale competentelorIn urma finalizarii cu succes a testelor si a absolvirii cursurilor angajatii primesc in mod automat certificate in format electronic.
 
7.      Revista interna a angajatilor / Newsletter  – cel mai puternic instrument de comunicare organizationala internaAngajatii vor fi in permanenta informati in legatura cu noutatile din companie.
 
8.      Gamification Invatarea nu este doar utilă, ea poate fi si distractiva. Cresteti competitia dintre angajati, cu impact pozitiv asupra performantelor acestora.
  • Informatii comanda

  • 0,00 €
  • Date facturare

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
© 2020 Human STRATEGIGS SRL. Toate drepturile rezervate. 

Log in with your credentials

Forgot your details?